Views:

Standaardverzameling

Trend Micro Security verzamelt en verzendt automatisch de volgende gegevens, waarvan bepaalde gegevens mogelijk als persoonlijke gegevens worden beschouwd in bepaalde rechtsgebieden, nadat het product is geïnstalleerd/ingeschakeld. Deze gegevens moeten worden verzameld om de beveiligingsfuncties van dit product te leveren. Daarom kunt u deze functies niet uitschakelen. Als u niet wilt dat Trend Micro toegang krijgt tot deze gegevens, moet u het product verwijderen en stoppen met het gebruik van het product.

Licentiemanagement

Omschrijving

Bij licentiemanagement worden de verzamelde gegevens gebruikt om klantenaccounts te identificeren ten behoeve van ondersteunende diensten.

Gegevens verzonden naar Trend Micro

E-mailadres
Wachtwoord
Voornaam
Achternaam

Functieconfiguratielocatie

Deze functie kan niet worden uitgeschakeld. Als u niet wilt dat deze gegevens worden verzameld, verwijder het programma dan van uw apparaat.

Alleen van toepassing op nieuwe klanten met volledige licenties die ervoor kiezen om een Trend Micro Account te maken met het product tijdens de installatie.

[Terug naar de top]

Installatie

Omschrijving

De gegevens worden gebruikt om uw computer en netwerkomgeving correct te identificeren en zo een betere ondersteuning te bieden.

Gegevens verzonden naar Trend Micro

IP-adres
MAC-adres
BSSID van gateway
MAC-adres van gateway
Computernaam

Functieconfiguratielocatie

Deze functie kan niet worden uitgeschakeld. Als u niet wilt dat deze gegevens worden verzameld, installeert u het programma niet op uw apparaat.

[Terug naar de top]

Configureerbare functies

Trend Micro Security bevat de volgende functies, die de volgende gegevens, waarvan bepaalde gegevens mogelijk als persoonlijke gegevens worden beschouwd in bepaalde rechtsgebieden, kunnen verzamelen en verzenden naar Trend Micro. U kunt elk van deze functies op elk gewenst moment uitschakelen om te voorkomen dat de bijbehorende gegevens worden verzonden naar Trend Micro.

Beveiliging tegen webbedreigingen

Omschrijving

De verzamelde gegevens worden gebruikt om de mate van detectie te verbeteren en om valse alarmen te verminderen.

Gegevens verzonden naar Trend Micro

Website-URL

Functieconfiguratielocatie

Deze functie kan op 3 verschillende manieren worden uitgeschakeld:

• Trend Micro Security-console-instellingen

Trend Micro Security-extensiepictogram > Beveiliging tegen webbedreigingen > In-/uitschakelen

Web Threat Protection

Turn ON/OFF

• Trend Micro Security-console-instellingen

Trend Micro Security-extensiepictogram > Menu > Instellingen > Beveiliging tegen webbedreigingen > In-/uitschakelen

Web Threat Protection

Turn ON/OFF

• Instellingen voor Edge-extensie

Instellingen en meer > Extensie > Trend Micro Security > In-/uitschakelen

Extensions

Turn ON/OFF

[Terug naar de top]

Gebruikersgegevens delen met Trend Micro

Omschrijving

Productlicentie-id, Licentie-GUID, SPN GUID, Titanium GUID en serienummer worden gebruikt om ons te helpen niet-anoniem(e) gegevens en gebruikersgedrag te koppelen.

Trend Micro gebruikt de gekoppelde gegevens om de prestaties van uw apparaten te optimaliseren en nieuwe functies te ontwerpen om de bescherming van onze klanten verder uit te breiden.

Gegevens verzonden naar Trend Micro

Licentie-GUID
SPN GUID
Serienummer

Functieconfiguratielocatie
  • 1. Eerste keer opstarten > Openbaarmaking privacybeleid en verzameling van persoonlijke gegevens > Ik ga ermee akkoord om gebruiksgegevens te delen om deze app mee te helpen verbeteren

I agree to share user usage data to help improve this app

• Trend Micro Security-extensiepictogram > Menu > Instellingen > Help mee Trend Micro Security te verbeteren > In-/uitschakelen

Help Improve Trend Micro Security

[Terug naar de top]

Add a comment